dilluns, 26 de gener de 2015

Àngel Pons

El passat divendres 23 de gener el periodista i presentador Àngel Pons va vindre a fer-nos una xarrada sobre la seva vocació, que des de petit tenia clara, el periodisme. 

La seva primera aparició a la televisió va ser a TV Maçanet amb un programa propi d'Esports. També escriu a "La Revenda" on continua parlant de temes esportius. A l'hora de triar universitat volia anar a la Universitat Autònoma de Barcelona, però com no va aconseguir la nota requerida va anar a l'Universitat Carles Tercer de Madrid. Un temps més tard va demanar el trasllat a la UAB i el van acceptar. Comença a escriure al Diari de Girona (els diumenges) i esta de becari durant 6 mesos a TVE. 
Un cop llicenciat, amb 22 anys, comença treballar a una fàbrica de sabó, fins que troba un treball en la cadena de ràdio flaixback. El seu desig es entrar a la televisió i no és fins als 24 anys que ho aconsegueix entrant a TVE, on ha fet una mica de tot: política, societat, repor... Però el que a ell  més li agrada és l'apartat de societat. Vol connectar amb el públic, amb el seu treball el que vol és fer una funció social, no només comunicar. 

Personalment, em va agradar el que ens va transmetre amb la seva xerrada, que no tenim que deixar que les persones que ens envolten influeixin en les nostres decisions sobre el que ens agradaria fer o estudiar en un futur. També que un cop acabar els estudis tenim que posar totes les nostres ganes en trobar el treball que ens agradi.

3 comentaris:

 1. Bé. Un parell de faltes greus a l'últim paràgraf: xerrada / HAVER DE i no pas TENIR QUE.

  ResponElimina
 2. Hola.
  T'has oblidat de penjar els símbols rodorerians!!!!!

  ResponElimina
 3. Ep, ha passat una setmana i encara no has fet la feina?

  ResponElimina